Korona toimintamallit

Olemme miettineet sopimusehdoista poikkeavia joustokeinoja, joilla on tarkoitus lieventää sopimusasiakkaidemme taloudellista kuormaa, mikäli liiketilat tyhjenevät tai mietitään lomautuksia tms. toiminnan supistamista.

Tällä sivulla voi täyttää valmiin nettilomakkeen, jolla on mahdollista hakea siivousmäärän supistamista (jopa 0), voi irtisanoa sopimuksen sopimusehtojen mukaisesti tai siirtyä supistamisen myötä ”valmiustilaan”.

Tehostaminen
Ilmoittamalla meille tehostustarpeesta kuvatkaa allaolevan lomakkeen avoimeen kenttään mille ajalle haluatte tehostamisen ja mitä kaikkea siihen haluatte sisällyttää. Tehostaminen suoritetaan tuntityönä, ja lähetämme teille vastauksena arvion siitä kuinka paljon tehostaminen maksaa.  (Esim. kosketuspinnat, kuten ovenkahvat, valokytkimet, näppäimistöt sekä pöytätasot pyyhittävä joka siivouskerran yhteydessä).

 

Supistaminen
Ilmoittamalla meille supistustarpeenne, reagoimme siihen mahdollisimman pian laskemalla teille supistamisen ajaksi palveluhinnan. Väliaikainen hinta ja palvelun supistus astuu voimaan 35 vrk ilmoituksenne lähettämisestä. (Huom! kun supistamiselle ei enää ole tarvetta palataan supistamista edeltävään palvelumäärään ja hintaan viimeistään 35 vrk siitä, kun ilmoitatte asiasta meille kirjallisesti asiakaspalvelu@siivotaan.fi).

 

Valmiustila
Supistamisen myötä tarjoamme asiakkaalle mahdollisuuden siirtyä valmiustilaan. Tällöin siivousmäärän supistuessa (esimerkiksi siivous lopetetaan toistaiseksi) asiakkaalle jätetään mahdollisuus palata normaalisiivousrytmiin 3arkipäivän kuluessa siitä, kun hän ilmoittaa asiasta meille. Valmiustilan ajalta laskutetaan noin. 20% ennen supistamista voimassaolevasta palveluhinnasta.

 

Sopimuksen irtisanominen
Mikäli asiakas irtisanoo sopimuksen, noudatamme sopimusehtoja. Palvelun käynnistäminen uudestaan vaatii uuden sopimuksen jolloin aloitus ja sopimushinta määräytyvät vallitsevan tilanteen mukaisesti.

 

Kaikissa edellä mainituissa toimintamalleissa sovelletaan voimassaolevia sopimusehtoja, jonka vuoksi puhelinpalvelu ei ole mahdollista. Mikäli Sopimus irtisanotaan Supistamisen tai Valmiustilan aikana noudatetaan sopimuksen irtisanomisehtoja, sekä hintaa joka asiakkaalla on ollut voimassa ennen Supistamista.

 

Ilmoita muutoksista meille tukipyyntölomakkeella.