Arvot

• Paikallisuus
• Luotettavuus
• Asiakaslähtöisyys
• Ympäristöystävällisyys
• Innovatiivisuus

Missio

Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita siivouspuolen tukipalveluita
yrityksille ja tätä kautta kasvattaa omaa, sekä asiakkaidemme
liiketoimintaa luoden uusia työpaikkoja Suomeen.

Visio

Suomen arvostetuin siivousalan toimija.


Arvomme

Paikallisuus

Mikkeli Siivotaan Oy on 100% paikallinen yritys, joka maksaa veronsa Mikkeliin.
Painotamme hankinnoissamme aina paikallisuuteen ja enimmäkseen palvelut ja tarvikkeemme hankitaan paikallisten yritysten kautta. Autojemme huolloista ja teippauksista aina pesuaineisiimme ja työvaatteisiimme asti.

Luotettavuus

Meille luotettavuus on kunnia asia. Haluamme aina olla varmoja asiakkaan tilaaman palvelun asianmukaisesta toteutuksesta. Vaalimme myös asiakkaiden yksityisyyttä, sekä heidän turvallisuuttaan. Jos jotain sovitaan, se tehdään.

Asiakaslähtöisyys

Huomioimme kaikessa toiminnassamme asiakkaan tilanteen ja tarpeen erilaisille palveluille ja tuotteille aina tapauskohtaisesti. Tämä takaa sen ettei asiakkaamme maksa turhasta, ja he saavat juuri tilanteeseen sopivaa neuvontaa. Monesti asiakas ei tiedä kysyä tuotetta, tai palvelua ja myös silloin otamme vastuuta tekemällä aloitteen. Tarkoituksemme ei ole viedä kaikkia töitä toisilta yrityksiltä, vaan osaamme myös suositella muita yrityksiä, jos työ tai tuote on asiakkaan kannalta parasta hankkia toisaalta.

Ympäristöystävällisyys

Mikkeli, Saimaa ja asuinympäristömme on meille tärkeitä. Tämän vuoksi huomioimme toiminnassamme ympäristövaikutuksia, ja teemme vihreitä valintoja. Siivousyrityksenä valistamme asiakkaitamme kierrätyksen, jätteiden lajittelun ym. valintojen suhteen. Ympäristöystävälliset pesuaineemme, sekä kestävät nykyaikaiset välineet ja koneet ovat vain osa vastuullista toimintaamme. Ammattimaisten pyykki- ja siivouskoneiden ansiosta veden ja sähkönkulutuksemme ovat alhaiset. Lisäksi työmme on tehokkaampaa ja tämän vuoksi liiketoimintammekin kukoistaa ja versoo jatkuvasti uutta.

Innovatiivisuus

Meille innovatiisuus on myös ylpeyden aihe. Haluamme tehdä asiat niin kuin ne pitäisi tehdä, ei niin kuin on aina tehty, tai kuten joku toinen tekee. Monesti pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan, mutta kirjaamme viikottain toiminnassamme olevia epäkohtia taululle, yhteisesti mietittäväksi. Kun epäkohta tai ongelma on taululla ratkaisemme sen joko itse, tai paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla. Asioita ei tarvitse tehdä uudella tavalla, mutta työn tekemisen ei pidä olla vastenmielistä tai vaikeaa, vain koska niin on aina ollut.