Yrityksille | SIIVOTAAN

Monipuolista siivouspalvelua yrityksille.

Mikkeli Siivotaan Oy on paikallinen noin 20 henkeä työllistävä osakeyhtiö, jonka veturina toimii nuori yrittäjä. Tarjoamme kaikki siivous- ja puhtaanapidon palvelut sekä tuotteet kotiin, toimistoon ja tapahtumiin. Ei ainoastaan ammattimaista puhtaanapidon suunnittelua ja toteutusta, vaan kokonaisratkaisut jotka laaditaan aina asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Meiltä saa aina puhtaasti enemmän.

Meillä palvelu ei lopu kun sopimus on allekirjoitettu, vaan kehitämme sitä palautteenne pohjalta. Kertokaa meille ajatuksenne, niin me kuuntelemme.

Palvelutarjontamme lyhyesti ilmaistuna sisältää kaiken siivoukseen ja puhtaanapitoon liittyvän yrityksille sekä kotiin. Näitä palveluita asiakkaamme käyttävät jatkuvasti. Me emme myy siivoussopimuksia, vaan monipouolista siivouspalvelua yrityksille.
Olemme vastanneet monien erilaisten kohteiden siivouksesta ja otamme mielellämme vastaan uusia haasteita.

Näin keväällä on oiva aika ikkunoiden pesuun. Me Mikkeli Siivotaan Oy:ssa lupaamme rannuttomat ikkunat niin yrityksille kuin kotiinkin. Ota yhteyttä ja kysy lisää palvelustamme - Me rakastamme ikkunoiden pesua!

Miksi kannattaa valita Siivotaan?

Kotiin - Mikkeli Siivotaan  - Helpotamme arkeasi

Luotettava ja Ammattimainen

Kotiin - Mikkeli Siivotaan  - Helpotamme arkeasi

Turvallinen, terveellinen ja ekologinen

Kotiin - Mikkeli Siivotaan  - Helpotamme arkeasi

Paikallinen työllistäjä, veronmaksaja

Tarjoamme monipuolista siivouspalvelua yrityksille. Laajasta siivouspalvelutarjonnastamme voidaan räätälöidä juuri Teille sopiva palvelukokonaisuus. Missiomme on tuottaa laadukkaita siivouksen tukipalveluita yrityksille samalla kasvattaen omaa liiketoimintaamme ja luoden uusia työpaikkoja Suomeen. Visioimme olevamme Suomen arvostetuin siivousalan toimija.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme huomioi toiminnassaan asiakkaiden tilanteet ja tarpeet tapauskohtaisesti. Meille luotettavuus on kunnia-asia ja haluamme aina olla varmoja tilatun palvelun asianmukaisesta toteutuksesta.

Mikkeli Siivotaan Oy takaa innovatiivista siivouspalvelua yrityksille - Otathan yhteyttä ja luodaan Teille tarpeisiinne räätälöity Siivotaan sopimus.